به گزارش پایگاه خبری چلبیم، ایرج اعتمادی با اعلام این خبر گفت: این آثار در ۶ بخش قصههای عامیانه جزیره، داستان کوتاه، سفر خاطره و سفرنامه، حکمت و ضربالمثل، آداب و رسوم و نوجوانان مورد داوری قرار گرفت.
وی با تاکید بر این جمله که تولید محتوا کار بسیار سختی است ادامه داد: ما برای هر بخش معیارهای داوری همچون محتوا و مضمون، جذابیت و بدیع بودن، نکات نگارشی، اصالت قشمی قصه، محتوا و مضمون با وزندهی متفاوت نمرات در نظر گرفتیم.
دبیر جشنواره تیتوک از برپایی اختتامیه و اعلام نتایج این جشنواره در روزهای آتی خبر داد و افزود: برای تقدیر از شرکتکنندگان جشنواره سراسری قصههای جزیره(تیتوک) کتابی با هنوان “میراث ادبیات روایی قشم” با محتوای آثار برگزیده نیز در دست چاپ میباشد.
یادآور می شود، جشنواره سراسری قصههای جزیره(تیتوک) از ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ آغاز و تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ آماده دریافت آثار علاقمندان بود.
سمیه دریانورد، دکترای زبان و ادبیات فارسی، سهیلا اسعدیزاده، عبدالله سرودی، علی آموختهنژاد، هر سه کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی، احمد مرادی، کارشناسی ارشد ادبیات عرب داوران منطقهای و استاد محمدعلی علومی نویسنده، منتقد و پژوهشگر فرهنگ مردم داور ملی این جشنواره بودند.