به گزارش پایگاه خبری چل بیم، دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۲؛ عقربه های ساعت روی ۱۵ و ۲۳ دقیقه یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ جا خوش کردهاند که لحظه موعود فرا می رسد. آیین تکریم و معارفه رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با حضور حجت الله عبدالمکی مشاور رییس جمهور و دبیرشورایعالی مناطق آزاد کشور در تالار وحدت جزیره قشم آغاز می شود.
سخنرانان یکی پس از دیگری سخن می رانند و صدای تشویق حاضران برای عده ای که درد جزیره را در این محفل فریاد می کنند بلند می شود. قطار تکریم و معارفه در آستانه ایستگاه پایانی مجال را به نطق دبیرشورایعالی مناطق آزاد می دهد. مردی که بانی اصلی این تغییر و تحول است.
حجت الله عبدالملکی پشت تریبون قرار گرفته و به رسمِ مرسوم، گزارشی از عملکرد ۶ ماهه خود در جایگاه دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور ارائه می کند تا پس از آن وارد بحث اصلی مراسم شود. سخن آغاز و سراپا گوش شده ایم تا شاید از کلام ایشان علت ایجاد تغییر در جایگاه مدیرعاملی این سازمان را علیرغم موفقیت در کسب رضایت مردمی و برجای گذاشتن عملکردی با مهر تایید علمای شیعه و سنی، فرماندهان نظامی و انتظامی، بسیج و سپاه، فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران را دریابیم.
عبدالملکی در این آیین گفت «اافشار فتح الهی یکی از مدیران اجرایی ممتاز در دولت مردمی بودند و هستند. بنده شخصا توفیق آشنایی با ایشان قبل از مسوولیت اخیر را نداشتم و اصلا ایشان را نمی شناختم. از همان اول کار(۱۴آبان) گفتیم مدیران را ارزیابی می کنیم مثل همه جاهای دیگری که بودیم.
حقیقتا یکی از بهترین مدیران در مناطق آزاد، افشار فتح الهی بودند. خاطرم هست در اولین دور سفر به مناطق آزاد، شبی در یکی از سواحل جزیره زیبای قشم قدم می زدیم که یکی از فعالان اقتصادی بنده را شناخت، جلو آمد و گفت تعدادی مجتمع تجاری را ساخته ایم و این ها خالی مانده است. در حین صحبت این را گفت که البته در دوره اخیر قشم دارد تکان می خورد و مردم و فعلان اقتصادی امیدوار شده اند. این خیلی معیار مهمی است که یک فرد ناشناس بنده را می شناسد و فتح الهی هم منصوب ما نبوده و لذا اگر بخواهد صحبتی بکند، نقدی خواهد داشت اما اولین چیزی که می گوید این است که مردم امیدوار شده اند.
الحمدالله این همه خدمات در دوران فتح الهی اتفاق افتاده و ایشان چند ویژگی بارز و ممتاز دارند در کنار اینکه از خانواده ایثارگر بودن بالاترین افتخار برای یک فرد در جمهوری اسلامی ایران است، فردی برنامه ریز و بسیار پیگیر هستند. حقیقتا جزیره قشم یک مدیر خیلی خوب را به خود دید و قطعا نام ایشان در جزیره قشم ماندگار خواهد شد و از او به نیکی یاد می شود.
در دولت سیزدهم به عنوان یک مدیر ممتاز از ایشان یاد می شود و از ایشان استفاده می شود. حتی چندین پست به ایشان پیشنهاد شده که خودشان باید از بین این پست ها یکی را انتخاب کنند و الا هم دبیرخانه، هم وزارت اقتصاد و هم در سطح نهاد ریاست جمهوری، ارزیابی ها از ایشان کاملا مثبت است و در پست دیگری حتما ایفای مسوولیت خواهند کرد.»
عبدالملکی، کلام در وصف فتح الهی را به ایستگاه آخر می رساند تا نه تنها به پرسش ها و ابهامات پیرامون علت جابجایی یک مدیر موفق و انقلابی که از خانواده ایثارگر نیز می باشد پاسخ نگفته باشد بلکه با زدن مهر تایید خود بر عملکرد شاخص این مدیر بر ابهام و سوال های بی پاسخ بیافزاید.
بنابراین برای چنین تغییری نمی توان تعبیری جز کنار زدن مدیران کارآمد و موثر در تحقق اهداف دولت مردمی یافت و یا شاید به گفته فرمانده سپاه قشم باید آن را خفه کردن نخبگان به جای استفاده از ظرفیت آنان بدانیم. آقای عبدالملکی با رسم غلط و سنت نامبارکی که بنا نهاده اید نه تنها مناطق آزاد را بلکه با دارا بودن سمت مشاور رییس جمهور ممکن است دولت سیزدهم را از ریل درست خارج کنید. شما را پیش از آنکه این سنت نامیمون را به دیگر مناطق آزاد کشور تسری دهید به اندیشه مجدد، پرهیز از سلیقه گرایی، مشورت با صاحب نظران دغدغه مند و همت بر رفتار عقلایی دعوت می کنیم. باشد که کلام مان را بشنوید و بی حب و بغض نقدمان را پذیرا باشید.
انتهای پیام/.
تلخ اما واقعی