تاریخ : شنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۳ Saturday, 29 June , 2024

شهردار قشم: یک میلیارد ریال به کودکان اوتیسم اختصاص یافت

  • کد خبر : 5335
  • ۰۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲:۲۰
شهردار قشم: یک میلیارد ریال به کودکان اوتیسم اختصاص یافت
شهردار قشم گفت: یک میلیارد ریال اعتبار و کمک حمایتی برای خدمات رسانی به بیماران و کودکان مبتلا به اوتیسم یا درخودماندگی بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس از سوی این نهاد اختصاص یافته است.

به گزارش پایگاه خبری چل‌بیم، میرداد میردادی با بیان اینکه هزینه‌های درمان و کنترل بیماران و کودکان مبتلا به اوتیسم برای خانواده‌های درگیر این بیماری در این جزیره خیلی بالا است، اظهار کرد: خدمات رسانی شهرداری‌ها باید به گونه‌ای برنامه ریزی و عملیاتی شود که تمامی اقشار جامعه از آن بهره مند شوند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون یک میلیارد ریال از منابع شهرداری قشم به حمایت از این بیماران اختصاص یافته است، گفت: اختلال طیف اوتیسم شایع ‌ترین اختلال رشدی و از جمله اختلالات پر هزینه‌ای است که نیاز به خدمات تخصصی مستمر روان شناسی، کاردرمانی، گفتار درمانی و نظایر آن دارد.

شهردار قشم توضیح داد: حمایت‌های شهرداری در قالب حمایت‌های نقدی از مراکز خدمات رسان به این کودکان و تامین وسایل بازی ویژه آنان انجام شده است.

میردادی اضافه کرد: امید است با ایفای نقش سایر دستگاه‌های مسوول در قبال بیماران و کودکان دارای اختلال اوتیسم در سطح این شهرستان مرزی و جزیره قشم شاهد بهبود شرایط و ارتقای کیفیت زندگی افرادی باشیم که توجه به هزینه‌های درمان آنان به همیاری همگانی و مشارکت حداکثری نیازمند است.

وی با اشاره به اینکه بیماران و کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم نیازمند حمایت‌های جدی مادی و عاطفی از سوی قشموندان، جامعه و خیران هستند، گفت: شهرداری قشم سال ۱۴۰۲ نیز ۸۰۰ میلیون ریال مساعدت نقدی در راستای کاهش و درمان این بیماری و حمایت از سایر بیماران خاص و صعب العلاج در شهر قشم پرداخت کرده است.

«اوتیسم» یا «درخودماندگی» یک اختلال عصبی – رشدی یا نورولوژیک است که در سال‌های اولیه رشد کودک یعنی تا پیش از سه سالگی نمایان می‌شود.

طیفی از این اختلال در صورت تشخیص به موقع از طریق غربالگری قابل مداخله و درمان است.

مهمترین علایم بیماری اوتیسم شامل خنده‌ها و گریه‌های بی مورد، ترس از تغییر، تکرار یکنواخت اصوات، چرخیدن و تاب خوردن، فرار از در آغوش گرفته شدن، رفتارهای تکراری و قالبی و ترجیح تصاویر بی جان به جاندار است.

کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی مشکل دارند.

این اختلال هیچ محدودیت نژادی، قومی یا اجتماعی ندارد، میزان درآمد خانواده، سبک زندگی یا تحصیلات نیز بر کودکان مبتلا به اوتیسم هیچ تاثیری ندارد.

لینک کوتاه : https://chelbim.ir/?p=5335
  • منبع : شهرداري قشم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.